Pani Dyrektor i Pani Monika wzięły udział w organizowanych przez Fundację Kulczyka warsztatach i wykładzie poświęconym zdrowemu odżywianiu się. A to za sprawą naszego udziału w projekcie ,,Żółty talerz” i potrzebą szczególnej dbałości o prawidłowe, zdrowe i dobre odżywianie się naszych RAFOWICZÓW. RAFOWICZÓW i nie tylko …

Wykład i warsztaty odbyły się w Warszawie, w ,,pracowni przyjemności”, działającej w ramach Kulczyk Fundation. W bardzo przyjaznej atmosferze spotkaliśmy się w gronie blisko dwudziestu osób z całej Polski, by najpierw posłuchać o zasadach zdrowego żywienia, a następnie wdrożyć je podczas zorganizowanych warsztatów kulinarnych. ,,Wskoczyliśmy” w piękne firmowe fartuchy. Otrzymaliśmy szczegółową ,,recepturę” wybranych potraw. I przystąpiliśmy do działania. To była niezwykła przyjemność móc pracować w tak profesjonalnie urządzonej i wyposażonej kuchni 🙂 Głównodowodząca Pani Ismena, z dużą cierpliwością i starannością udzielała wszelkich niezbędnych rad i wskazówek. I to sprawiło, że nasze kulinarne działanie przyniosło rewelacyjne efekty.

Dziękujemy Paniom Marcie i Agnieszce z Kulczyk Fundation za tworzenie atmosfery podczas spotkania i naszych zajęć. To bardzo potrzebne, gdy dąży się do sukcesów, także kulinarnych 🙂

Za miesiąc będziemy znowu. By zdobyć nową wiedzę. By wiedzą tą móc się dzielić podczas codziennej pracy. By móc wyposażać w nią Rodziców naszych RAFOWICZÓW.

A TU prezentujemy kilka zdjęć z naszego pobytu na warszawskich zajęciach 🙂