W czwartek 4 listopada rozpoczęliśmy, a w czwartek 18 listopada zakończyliśmy pierwszy z trzech zaplanowanych w tym roku warsztatów edukacyjno-kulinarnych z trenerem Dominikiem. W roli głównej wystąpiła DYNIAPo 16-stu godzinach zajęć warsztatowych możemy nieskromnie przyznać, że upieczony przez nas sernik dyniowy z polewą karmelową, a także naleśniki z serowo-dyniowo-imbirowym nadzieniem jest wykwintnym słodkim dodatkiem do zaparzanej przez nas kawy 🙂

Przetestowaliśmy także pyszny przepis na spaghetti z pieczona dynią. Cudo!

Każdy z nas nie tylko popróbował,ale przede wszystkim dołożył swoje ,,pięć groszy”, aby te potrawy tak cudnie smakowały i wyglądały. RAFOWICZE! Jesteście WIELCY!

Na kolejnych zajęciach warsztatowych będzie bezowo i czekoladowo 🙂

Możecie zobaczyć nasze warsztatowo-dyniowe wyzwania 🙂

DZIEŃ 1

DZIEŃ 2