Ubrani w firmowe fartuchy ,,Żółtego Talerza”, zasiedliśmy przed duży ekran, aby odbyć z Panią Wandą kulinarną podróż po zdrowym i mądrym odżywianiu.

Podczas środowych warsztatów on-line, Pani Aneta Łańcuchowska (czyli projektowa Pani Wanda) opowiedziała nam,  jak ważna jest prawidłowo zbilansowana dieta i ile posiłków powinniśmy spożywać w ciągu dnia. Pani Aneta pokazała także, jak przygotować wytrawne naleśniki 🙂

Kiedy my słuchaliśmy i obserwowaliśmy uważnie kolejne działania, nasz Panie przystąpiły do działania praktycznego. Dzięki temu mogliśmy popróbować wytrawnych naleśników, serwowanych z serkiem, sałatą i wędzonym łososiem. Musicie nam uwierzyć: BYŁY PRZEPYSZNE 🙂 Także te, których nadzieniem były owocowe konfitury.

OGLĄDAJĄC nasza fotorelację z tego wydarzenia, a zwłaszcza nasze miny, przekonacie się sami 🙂

Bardzo dziękujemy naszym PRZYJACIOŁOM z Fundacji Kulczyka za pamięć o nas i zaproszenie nas na warsztaty. Z ogromnym utęsknieniem oczekujemy na chwilę, kiedy możliwe będą warsztaty w Państwa cudownej kuchni Żółtego Talerza. Wciąż wspominamy naszą podróż do Warszawy na ostatnie tego typu warsztaty. Do zobaczenia 🙂